Riskfri Rekrytering med Hyrköp

Hyrköp eller riskfri rekrytering är ett intressant alternativ till direktrekrytering.

Hemsidan » Om Oss » Riskfri rekrytering

Hyrköp eller riskfri rekrytering är ett intressant alternativ till direktrekrytering

Att hyra först och rekrytera senare är ett säkert sätt att rekrytera. Du får en riskfri rekrytering genom att hyra in en konsult, utvärdera och sedan anställa vid ett senare tillfälle. Vi på Andara Group är arbetsgivare och ni anställer personen om och när det passar er.

Felrekrytering är dyrt – satsa i stället på RISKFRI REKRYTERING

Forskning visar att en felrekrytering kostar i genomsnitt 700 000 kr. Om rekryteringen går fel blir resultatet pengar till ingen nytta, förlorad tid och dessutom behöver ofta hela processen göras om från början.

Vi på Andara Group har en lösning som ger ett tryggt och flexibelt sätt att få er verksamhet att växa. Den kallas för riskfri rekrytering och innebär att ni hyr först och rekryterar senare.

Hyr först och utvärdera

Under konsultinhyrningen är Andara Group arbetsgivare och därmed sparar du värdefull tid. Ni arbetsleder och vi sköter allt annat kring anställningen som personaladministration, uppföljningssamtal mm.

En dedikerad konsultchef

Du får en dedikerad konsultchef som ansvarar för anställningen, stöttar med onboarding och stämmer löpande av med er och medarbetaren för att säkerställa att alla parter är nöjda.

Det ger dig möjligheten att i lugn och ro fatta beslut om rekrytering när det passar er.

Utvärdera

Det är många faktorer som spelar in för en lyckad rekrytering och genom Hyrköpsmodellen har både ni och konsulten möjlighet att lära känna varandra och utvärdera samarbetet. Innan testperiodens slut utvärderar ni gemensamt om båda parter vill att det ska övergå i en anställning. Om det av olika skäl inte passar med en rekrytering men ni vill fortsätta att hyra in konsulten går det också bra.

Överrekrytering?

Är alla parter nöjda? I så fall tar ni över anställningen och ni är klara med rekryteringen.

Kvalitetssäkrad rekryteringsprocess

Processen vid hyrköp/riskfri rekrytering är densamma som vid en direktrekrytering. Vi jobbar med ständig optimering för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Klicka här för mer info om vår rekryteringsprocess.

Rådgivande

Vi hjälper er definiera framtida behov och att skapa organisatorisk överblick och matcha rätt kandidater så att ni kan bygga framgångsrika team.

Kompetensbaserad metodik

Vi hjälper er att ta bort subjektivt tyckande vid beslut genom att basera urvalen på sakliga grunder som lång erfarenhet, kvalitetssäkrade processer och tester mm.

Vi hittar unga talanger i början av sin karriär

Riskfri rekrytering är en bra lösning för att ta in talanger i början av karriären. Då får även talangerna möjlighet att testa på er som arbetsgivare samtidigt som de får chans att avancera i karriären.

Employer Branding

Vi värnar om kandidatens positiva upplevelse under hela rekryteringsprocessen och når rätt kandidater genom våra effektiva digitala kanaler och nätverk.

Det här ingår i riskfri rekrytering

Med riskfri rekrytering får du mycket mer. Vi sköter hela rekryteringen och ser till att rätt kandidater presenteras för er, varpå ni väljer den eller de som ska tillsättas. Under uppdraget ansvarar vi för anställningen och vi finns alltid tillgängliga för att bolla frågor både rörande uppdraget och framtida behov.

Vi hjälper dig att rekrytera inom följande områden:

  • Administration & kontor
  • Ekonomer på alla nivåer
  • Order & logistik & inköp
  • Chefer & ledare
  • HR & lön
  • Marknad & innesäljare
  • Lärarbemanning
  • Vårdbemanning

Från oss får du får toppkandidater, snabbt, effektivt och alltid med vår rekryteringsgaranti. Vi som arbetar med rekrytering är certifierade testledare i personlighets- och färdighetstest via TalentQ.

På Andara Group är vi experter på rekrytering och vi har lång erfarenhet inom våra yrkesområden. Vi sköter hela processen från kravprofil, urval, intervjuer och tester fram till presentation av slutkandidaterna.

Vill ni testa riskfri rekrytering?

Hör av dig så kan vi prata mer om era specifika behov och hur vi kan förbättra er kompetensförsörjning genom riskfri rekrytering.

Riskfri Rekrytering/Hyrköp

Ja tack! Vi är intresserade av Hyrköp/riskfri rekrytering. Kontakta mig snarast!