Bemanning & konsultuthyrning

Vi är verksamma och specialiserade inom en mängd branscher och områden.

Hyr dina nya medarbetare av oss!

Konsultuthyrning och bemanning av kvalificerad personal

Vi brukar beskriva oss som ett lite mindre och lite erfarnare bemanningsföretag som alltid försöker vara personliga, snabba och flexibla. Vi hyr ut en eller många. På kort eller lång tid. Erfaret proffs eller ung i yrket. Nu direkt eller på lite sikt. Och alltid på dina villkor – handplockade konsulter med rätt kvalifikationer.

Allt ingår – även den korta startsträckan

Glöm bekymmer i form av oväntade kostnader för till exempel sjukfrånvaro. Och konsultuthyrning med hjälp av oss på Andara Group ingår allt från kollektivavtal för alla våra medarbetare och alla försäkringar till VAB vilket gör det enkelt för dig att få koll på vad det kommer att kosta att ta in extrapersonal.

Toppa ditt arbetslag med talanger från Andara Group – en person eller ett helt team

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med extra arbetskraft vid precis rätt tillfälle så att allting fortsätter att flyta på. Du kan ta in en person eller en hel avdelning – helt beroende på dina behov. Och när saker och ting lugnar ner sig igen tackar våra konsulter för sig och din arbetsstyrka återgår till normalläge igen. Konsultuthyrning och bemanning när den är som bäst!

Du kan hyra först och sedan ta över anställningen själv

Vi har lång erfarenhet av att matcha små och stora företags bemanningsbehov med rätt lösningar. Vi arbetar med några av Sveriges största företag och att hyra personal från Andara Group kan också vara ett sätt att hitta en ny medarbetare. Du kan alltid hyra först för att sedan ta över anställningen själv.

Många fördelar med att hyra personal

En av fördelarna med att hyra personal är att du alltid har just den bemanning du behöver – varken mer eller mindre. Vi hjälper dig när din personal är ledig, på utbildning eller när du har behov av att snabbt öka bemanningen till exempel i stället för övertid eller vid produktionstoppar.

Läs mera om våra yrkesområden – klicka här!

Läs mera om hur vi hjälper dig med onboarding & introduktion av nya medarbetare – klicka här

Läs mera om hur vi arbetar med Covid -19 – klicka här!

Läs mera om hur vi arbetar med hållbarhet – klicka här!

Läs mera om hur vi kan hjälpa dig med distansarbete – klicka här!

Läs mera om hur vi arbetar med jämställdhet och mångfald – klicka här!

Läs mera om vår integritetspolicy – klicka här!

Konsultuthyrning och bemanning av kvalificerad personal