Rekrytering

Vi hjälper dig med kvalificerad rekrytering!

Vi hjälper dig med kvalificerad rekrytering!

Att hitta medarbetare med rätt kompetens, erfarenhet och personlighet är ett tidskrävande arbete och risken att det blir fel är också stor. Spar värdefull tid och låt oss på Andara Group hjälpa er med den spännande processen att hitta rätt person. Vår process innefattar allt från kravspecifikation, kandidatsökning, intervjuer, tester, referenstagning, och presentation fram till anställning - i nära dialog med både kunder och kandidater. Vi har många lyckade rekryteringar bakom oss så du kan tryggt lämna över ansvaret till oss att hitta dina nya medarbetare!

Rekrytering bygger på erfarenhet, metodik, kunskap och en förmåga att sätta sig in i den miljö där den blivande anställde skall arbeta och vi ser till att alla sökande kandidater får en bra upplevelse av kundföretaget och av hela rekryteringsprocessen.

Om du rekryterar själv men behöver en ”second opinion” så stöttar vi på Andara Group dig med bakgrundkontroll, utbildning i intervjuteknik, tester och kvalificerade personbedömningar.

Läs mera om vår rekryteringsprocess

Läs mera om riskfri rekrytering – klicka här!

Vi hjälper dig med kvalificerad rekrytering!

Fyll i vår offertförfrågan så kontaktar vi dig så snabbt vi kan. Eller ring oss på 08 - 24 90 80 så berättar vi mer om hur vi på Andara Group kan hjälpa dig!