Yrkesområden

Hemsidan » Våra affärsområden » Yrkesområden

Våra yrkesområden

Tack vare vår nisch är steget kort mellan att hitta och rekrytera de bäst lämpade medarbetarna. Vi arbetar proaktivt och kan därför alltid hjälpa dig med allt från ekonomer på alla nivåer, chefer & ledare, telefonister, kundtjänstpersonal, order & logistikmedarbetare, HR-specialister, administratörer, kontorspersonal, receptionister till lönespecialister, vårdpersonal, lärare och säljare som är redo för uppdrag. Vilken hjälp du än behöver så finns både vi och vår personal nära dig på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bläddra gärna bland våra olika yrkesspecialiteter för att läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder!

Kontor & Administration

Assistenter, receptionister och växelpersonal – alla ser de till att dagarna går sömlöst på företaget. Vi har ett stort nätverk av både heltids- och extrajobbare med erfarenhet inom kontor och administration.

Läs mera här!

Ekonomer på alla nivåer

Behöver du hjälp under prognosarbetet eller någon som sköter bokföringen eller löner vid föräldraledighet? Eller hjälp att implementera nya ekonomiska rutiner, system eller styrverktyg? Eller hjälp att rekrytera en CFO, en redovisningsekonom eller en ekonomiassistent?

Läs mera här!

Lönespecialister

Vi hjälper dig att snabbt hitta erfarna och mycket kompetenta lönespecialister – oavsett om det gäller löner för tjänstemän eller kollektivpersonal.

Läs mera här!

Bank & finans & försäkring

Hör prestationsnivå och gedigen erfarenhet från arbete inom bank/finans och försäkring är några självklara krav vi på Andara Economy har på våra konsulter.

Läs mera här!

Sälj & marknad

Vi är specialiserade på att snabbt hitta rätt medarbetare inom marknadsområdet. Oavsett om du behöver en säljare, en marknadsassistent, en digital expert eller en webbredaktör eller en projektledare så hjälper vi dig!

Läs mera här!

HR-specialister

Vi hjälper dig att hitta de allra bästa HR-specialisterna och projektledarna inom HR-området. Vi har ett brett och djupt kontaktnät med många HR-experter med gedigen erfarenhet och stark kompetens inom HR-området.

Läs mera här!

Order & inköp & logistik

Oavsett om du behöver hyra eller rekrytera så hjälper vi dig att snabbt hitta allt från kompetenta och erfarna inköpschefer och inköpsassistenter, koordinatörer, orderadministratörer, logistikmedarbetare till projektledare och logistikassistenter m fl.

Läs mera här!

Vårdpersonal

Med gedigen erfarenhet hjälper vi våra uppdragsgivare att få vården att fungera oavsett om det är på ett långsiktigt uppdrag eller situationen är av mer akut karaktär. Vi på Andara Care har ett starkt engagemang för att med hjälp av våra duktiga medarbetare bidra till att vården fungerar.

Läs mera här!

Lärarbemanning

Inom Andara Teacher fokuserar vi på uthyrning och rekrytering av kvalificerade lärarvikarier inom grundskolan, gymnasiet och förskolan. Vi kan också hjälpa dig med specialpedagoger med rätt utbildning och erfarenhet.

Läs mera här!